Statistiker/dataanalytiker til rådgivning inden for anvendt statistisk

Ansøgningsfrist: 
20. oktober, 2016

Statistiker/dataanalytiker til rådgivning inden for anvendt statistisk

torsdag 22 sep 16
 

Send ansøgning

Frist 20. oktober 2016
Du kan søge om jobbet ved DTU Compute ved at udfylde den efterfølgende ansøgningsformular.

http://www.compute.dtu.dk/om_os/ledige_stillinger/job?id=53643e80-8f24-4ec0-ad65-f942f1cadc53

DTU Compute søger en medarbejder med godt all-round kendskab til anvendt statistik. Medarbejderen vil få ansvaret for at varetage projektarbejde, fortrinsvis på konsulentbasis, inden for anvendt statistik. Herudover vil der være mulighed for at bidrage til undervisningen i dataanalyse og statistik, især ved efteruddannelsesaktiviteter.

Stillingen er tidsbegrænset til 3 år og ønskes besat snarest muligt. Stillingen er fagligt forankret ved sektionen Statistik og Dataanalyse samt tilknyttet den tværfaglige enhed DTU Dataanalyse samt Big Data?DTU centeret. DTU Dataanalyse er en særlig enhed på DTU Compute, som har til formål at støtte DTU's institutter og det offentlige og det private erhvervsliv med viden om og hjælp til forskningsbaseret dataanalyse, herunder specielt statistik. Enheden dækker kompetencer på tværs af alle DTU Computes sektioner og kan opfattes som instituttets portal udadtil. Sektionens bemanding består pt. af 12 forskere/undervisere, 12 Ph.d. studerende og 2 administrative medarbejdere.

Statistiske konsulentprojekter
Du vil få ansvar for at løse eller medvirke til at løse en bred palet af både små og store, forskelligartede, men konkrete statistiske konsulentprojekter med sektionens eksterne partnere. Herudover er der mulighed for at udvikle dine undervisningskompetencer ved at medvirke til efteruddannelsesaktiviteter inden for dine kompetenceområder.

Erfaring i anvendt statistik/matematisk statistik
Stillingen ønskes besat med en civilingeniør, cand. scient. eller tilsvarende med erfaring i anvendt statistik/matematisk statistik, gerne med en ph.d.-grad. Tidligere erfaring med rådgivnings- eller konsulentvirksomhed samt andet projektarbejde vil være en fordel. Evnen til konstruktivt at samarbejde med både interne og eksterne partnere, der kan dokumenteres for eksempel ved medforfatterskab på tidsskrift- eller konference-artikler, vægtes ligeledes meget højt. Erfaring med en eller flere statistikpakker som fx SAS, R etc. vil være en yderligere fordel. 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til AC-overenskomsten. Herudover kan der forhandles kvalifikationstillæg på baggrund at dine kompetencer og relevant erhvervserfaring. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen. 

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. oktober 2016.  Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Materiale, der ønskes inddraget i bedømmelsen, skal vedhæftes ansøgningen.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte professor Bjarne Kjær Ersbøll på 4525 3413.

Du kan læse mere om DTU Compute, sektionen Statistik og Dataanalyse, enheden DTU Dataanalyse her og Big Data?DTU her.   

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørshold opfordres til at søge.  

DTU Compute er Danmarks største miljø for matematik og computer science og et af de største institutter på DTU. Vores institut består af ca. 400 medarbejdere fordelt over fire bygninger med adresse i Lundtofte i udkanten af Lyngby. Vi udbyder kurser på alle niveauer, der dækker de vigtigste dele af matematik og computer science for en kommende ingeniør, og vores kombination af forskning i avanceret matematik og computer science sætter dagsordenen for, hvad vi kan opnå i samfundet fremover. I 2013 modtog vi eksterne bevillingstilsagn for i alt 95 mio. kr. Du kan læse mere om os på www.compute.dtu.dk.   

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.300 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.