STATISTIKER TIL EPIDEMIOLOGISK FORSKNING

Ansøgningsfrist: 
31. august, 2016

 

Til Afdeling for Epidemiologisk Forskning på Statens Serum Institut søger vi en engageret statistiker til at arbejde med biostatistik i et internationalt og tværfagligt miljø bestående af læger, statistikere, bioinformatikere, biologer, folkesundhedsvidenskabskandidater m.fl.  
 
Afdelingen består p.t. af 52 medarbejdere (heraf 9 statistikere), som udfører epidemiologisk forskning med fokus på hjerte-, kræft- og infektionssygdomme, lægemidler, vacciner, samt genetisk epidemiologi. Forskningen baserer sig primært på data fra nationale registre og Danmarks Nationale Biobank.  
 
Dine arbejdsopgaver  
Du vil indgå som statistiker i projektgrupper med læger og andre statistikere omkring epidemiologiske forskningsprojekter. Vi lægger vægt på, at du som statistiker deltager aktivt i såvel den første studieplanlægning som i udarbejdelsen af videnskabelige artikler.  
 
Du vil indgå i et aktivt miljø med erfaringsudveksling ved jævnlige møder i statistikergruppen, studiekreds i statistiske problemstillinger inden for epidemiologi og deltagelse i kurser og konferencer.  
 
Der vil på længere sigt være mulighed for udvikling af selvstændige forskningsprojekter, evt. ph.d.-projekt, afhængig af ønsker og kvalifikationer.  
 
Dine kvalifikationer  
Vi forventer, at du har:  
• En kandidatgrad i statistik eller tilsvarende  
• Interesse for biostatistik og epidemiologisk metode  
• Gerne kendskab til SAS.  
 
Derudover lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med flere opgaver samtidigt.  
 
Vi opfordrer både nyuddannede og mere erfarne statistikere til at søge.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  
 
Der er tale om en varig stilling med ansættelsesstart den 1. oktober 2016 eller snarest derefter.  
 
Vil du vide mere?  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte seniorforsker Anders Hviid på tlf. 3268 3967 eller professor Mads Melbye på tlf. 3268 3163.  
 
Er du interesseret?  
Så send os din ansøgning med CV og eksamensbevis elektronisk via jobsiden på www.ssi.dk/job senest den 31. august 2016. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.