Statistiker og bioinformatiker til projekt om inflammation og psykiatrisk sygdom.

Ansøgningsfrist: 
10. august, 2018
Statistiker og bioinformatiker søges til projekt om immunsystemets rolle ved depression og psykose ved Psykiatrisk Center København. 
Har du lyst til at være en del af et inspirerende forskningsmiljø med mange muligheder for spændende og alsidige arbejdsopgaver i samarbejde med dygtige forskere? Så er du måske vores nye kollega. 
 
Jobbeskrivelse 
Ved Forskningsenheden på Psykiatrisk Center København, Københavns Universitetshospital, søger vi en statistiker og bioinformatiker til analyser og kobling af informationer fra de landsdækkende danske registre og biobanker, samt til analyser af kliniske data med det formål at undersøge betydningen af immunsystemet ved psykiatriske sygdomme. Der vil desuden blive mulighed for genetiske analyser og andre omics data som genereres i projektet, samt integrerede analyser med machine learning.  
Dine primære arbejdsopgaver vil være af forskningsmæssig karakter, og opgaverne omfatter analyse af relevante datakilder til gennemførelse af en række forskningsprojekter i samarbejde med relevante lokale, nationale og internationale samarbejdspartnere. 
 
Stillingen er finansieret i op til 5 år indtil videre af eksterne bevillinger til forskningsprojektet, der søger at afdække sammenspillet mellem immunsystemet, infektioner og immunkomponenter med psykose og depression, inkluderende miljømæssige eksponeringer via Big Data, samspil med immunologiske, genetiske og andre omics analyser.  
 
For mere information, se hele opslaget: