Skattestyrelsen søger data scientists

Ansøgningsfrist: 
25. februar, 2020
Data scientists søges til monitorering - R det dig?

Er du nysgerrig og har du de analytiske og tekniske færdigheder, der skal til for at kunne sætte dig ind i komplekse datastrukturer og udsøge relevante data til analyseformål? Så har du nu muligheden for at blive en del af et engageret team, der monitorerer ind- og udbetalinger i alle Skatteforvaltningens styrelser. 

Analyse og innovation 
Som data scientist i kontoret Monitorering og Regnskabsanalyse vil du få en central rolle i arbejdet med at udpege sandsynlige fejlområder i indbetalinger, at forhindre systematiske fejl i udbetalinger og hindre systematisk svindel. Din opgave bliver at analysere store mængder af komplekse data og identificere atypiske mønstre. Derudover kommer du i tæt samarbejde med vores interessenter til at udvikle og drifte analysemodeller og -programmer. 

Lærenem analytiker med gode samarbejds- og formidlingsevner 
Du har en relevant matematisk, økonomisk, finansiel, videnskabelig eller it-mæssig baggrund. Du kan være en erfaren data scientist, men du kan også være nyuddannet. Det vigtigste er, at du er lærenem, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og systemer, samt at du har masser af gå-på-mod og motivation for at arbejde med data og analyser. 

Med din analytiske tilgang kan du omsætte komplekse problemstillinger til matematiske modeller i værktøjer som R eller lignende. Derudover har du interesse for machine learning og automatisering, og du har muligvis allerede kendskab til Git. 

Du formår at sætte dig ind i komplekse datastrukturer og udsøge relevante data til analyseformål fra vores datawarehouse. Derudover holder du dig opdateret på de seneste nye tiltag på data- og monitoreringsområdet og med din nytænkende og innovative tankegang formår du at komme med input til forbedringstiltag på området.  

Din arbejdsstil er struktureret og detaljeorienteret. Du sørger for, at der altid er høj kvalitet i din opgaveløsning, samtidig med at du overholder dine deadlines. 

Du mestrer at formidle tal og statistisk materiale i tale, skrift og gennem visualisering med fokus på modtageren. 

Med din konstruktive tilgang, diplomatiske sans, servicemindede adfærd er du en god samarbejdspartner, som både formår at arbejde individuelt og i teams. 

Udfordrende opgaver, godt arbejdsmiljø og lydhør ledelse 
Monitorering og Regnskabsanalyse er et kontor bestående af 11 dygtige og engagerede specialister. Din dagligdag vil foregå i et udviklingsorienteret og uformelt miljø, hvor vi har et godt kollegaskab, stort engagement og spændende opgaver. Du får medansvar for planlægning og prioritering af din opgaveportefølje, og vi er lydhøre over for dine input og ideer.

Ansøgning, kontakt og løn
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”søg stillingen”, gerne snarest og senest inden ansættelsesfristens udløb tirsdag den 25. februar 2020. 

Vi holder to samtalerunder. Ansøgere, der går videre til anden runde bliver bedt om at udfylde en logisk test og en personprofil, der anvendes som dialogværktøj på anden samtalerunde. Første samtalerunde afholdes onsdag den 4. marts, anden samtalerunde afholdes onsdag den 11. marts. 
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Lindhardt enten via mail på soren.lindhardt@sktst.dk eller via telefon 72 37 64 44. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Løvenørnsgade 25, 8700 Horsens. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse pr. 1. maj 2020. 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest, oplysningsskema og referencer. 

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’ 

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde. 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Søg stillingen her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=129716&DepartmentId=9408&MediaId=5