2 engagerede Biostatistikere søges til Medicinrådet

Ansøgningsfrist: 
10. februar, 2017

Virksomheden

1. januar 2017 blev Medicinrådet etableret som et nyt uafhængigt råd. Medicinrådet skal sikre hurtig og ensartet ibrugtagning af nye sygehuslægemidler på tværs af sygehuse og regioner, stille større krav til dokumentation af medicins effekt samt sikre et stærkere grundlag for prisforhandlinger og udbud. Rådet skal udstede anbefalinger og vejledninger til regionerne med udgangspunkt i Folketingets syv principper for prioritering af sygehusmedicin.

Medicinrådets faglige medarbejdere indgår i 3 teams, der ledes af en teamleder og som alle skal deltage i realiseringen af Medicinsrådets væsentlige samfundsmæssige rolle. Som biostatistiker bliver du tilknyttet ét af de tre teams, men skal arbejde på tværs af organisationen. Du bliver en del af en rummelig og fleksibel organisation, hvor der lægges vægt på åbenhed, dialog og samarbejde.

Sammen med dine 30 andre engagerede og kompetente kolleger, kan du være med til at gøre en væsentlig forskel for danske patienter.

 

2 engagerede Biostatistikere

 

  •  Nyt uafhængigt råd med stor indflydelse
  • Du bliver en central aktør i teamet

  • Du brænder for statistiske analyser og metaanalyser

  • Du evaluerer de statistiske metoder anvendt i kliniske forsøg og lægemiddelvirksomhedernes ansøgninger

 

Udfordringen

Som Biostatistiker i Medicinrådets sekretariat, bliver det dit ansvar, at samarbejde med kollegaer i sekretariatet om udarbejdelse og evaluering af statistiske analyser, herunder metaanalyser og netværksmetaanalyser. Du bidrager med faglig sparring og rådgivning vedrørende kvaliteten af statistiske metoder anvendt i kliniske studier og virksomhedernes ansøgninger.

Du skal sikre, at arbejdet med kliniske evalueringer af nye og eksisterende lægemidler foregår i overensstemmelse med Medicinrådets metoder samt deltage i udviklingen af metoder og koncepter for sekretariatets arbejde.

Du sætter retningen på egne opgaver og er med til at udvikle funktionen, ligesom du bidrager til den faglige udvikling af organisationen. Du skal have energi og vilje til, at drive projekter og processer på højt fagligt niveau til helt konkrete resultater. Du skal brænde for og motiveres af, at være med til at realisere Medicinrådets ambitiøse mål.

 

Dit Talent
Du har en relevant Master eller PhD i bio-, matematisk-, økonomisk-  eller epidemiologisk statistik eller tilsvarende. Du har interesse for sundhedsvidenskab og klinisk epidemiologi. Du har indgående kendskab til syntesemetoder, herunder kendskab til interim- og subgruppeanalyser. Du har arbejdet med design og udarbejdelse af metaanalyser og netværksmetaanalyser.

Som person, er du omhyggelig og metodisk. Du tager initiativer, kan lide at have ansvar og skabe resultater. Du brænder for formidling af analyseresultater. Er god til, at værdsætte samarbejde med kolleger og søger både vidensdeling og sparring med kollegaer. Du er lyttende og opmærksom på nuancer og detaljer.

Kommunikationsevner er essentielle i denne rolle, hvor der er en del interaktion på tværs i organisationen. Du er ligeledes vant til at arbejde selvstændigt, men også som en del af et projekt.

Den succesfulde kandidat er velfunderet og ambitiøs med en fleksibel, men alligevel vedholdende personlighed.

 

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Medicinrådet og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1564/Biostatistiker” via e-mail til
job@besttalent.dk eller til Best Talent, Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Download vedhæftet dokument: