E-meddelser

Hvordan fungerer e-medd@dsts.dk?
Det er muligt at sende e-mails til e-medd@dsts.dk, som på opfordring vil blive udsendt til de medlemmer, der har tilmeldt sig foreningens nyhedsbrev. Bemærk dog, at e-mails sendt til e-medd@dsts.dk ikke automatisk udsendes via nyhedsbrevet, men at dette kræver en aktiv indsats fra web-masteren i foreningen. Der kan derfor være nogle dages behandlingstid. Ved akutte henvendelser kan du forsøge at skrive til web-masteren personligt.
VIGTIGT: Ved henvendelser til e-medd@dsts.dk bedes oplyst, hvad web-redaktøren eller webmasteren forventes at foretage sig:

  • skal beskeden blot udsendes via nyhedsbrevet
  • skal beskeden også annonceres på hjemmesiden

Vi gør opmærksom på, at jobopslag kan (=skal) oprettes af foreningens medlemmer, når de er logget ind på foreningens hjemmesiden. Man skal derfor kun skrive til e-medd@dsts.dk med jobopslag, hvis man også ønsker at annoncere via nyhedsbrevet.
Hvordan framelder/opdaterer jeg mig nyhedsbrevet (e-medd)?
Nyhedsbrevet sendes til den email-adresse, som er tilknyttet din konto på dsts.dk. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke "Afmeld nyhedsbrev" i footeren på udsendte meddelelser. Ved problemer, kontakt venligst foreningens webmaster på web@dsts.dk .